I ♥ FALL TAG

12:59


Wanneer mensen me vragen welk mijn favoriete seizoen is, antwoord ik steevast: de herfst. Niet alleen omdat mijn verjaardag in deze periode valt (want verjaardagen zijn awesome, niet?), maar ook omdat het hele sfeertje wat eromheen hangt zo aangenaam is. Om de herfst vandaag te eren, vul ik voor jullie deze tag in.

1. Favoriete lipproduct? 

Ik vind die donkerrode tot paarse lipkleurtjes altijd heel mooi staan bij anderen, maar voor mezelf vind ik het iets te heftig. Ik ga liever voor iets subtielers. Ik draag niet zo vaak lippenstift, en ga vaker voor een glossje van Babylips met een subtiel kleurtje erin. Op dagen dat ik wel zin heb in lippenstift, kies ik voor Bourjois Rouge Edition Velvet in kleur 08, Grand Cru. Dit is een koele rood die ook mat is, een perfect kleurtje voor de herfst.


2. Favoriete nagellak? 

Nagellak is iets wat ik bijna altijd draag. Omdat ik het dus moeilijk vind om één favoriete te kiezen, geef ik jullie mijn 2 lievelingskleurtjes mee. Mijn all-time favorite kleurtje is de Catrice Ultimate Nail Laquer in de kleur 070 Caught on the Red Carpet. Dit is een diepe, donkere rode kleur, perfect voor de herfst dus. Als tweede, pas herontdekt in mijn stash, heb ik de Rimmel Salon Pro Nail Polish in kleur 402 Urban Purple. Dit is een kleurtje waarvan je niet weet of hij nu rood of paars is, het zit er een beetje tussenin. Ook dit vind ik een typisch herfstkleurtje.


3. Favoriete Starbucks drankje? 

Wanneer ik bij Starbucks kom, bestel ik altijd hetzelfde, ongeacht het seizoen: een chocolade frappuccino. Op hele koude dagen zou ik gaan voor warme chocomelk. Ik lust echt geen koffie, wat jammer is want ik wil die befaamde Pumpkin Spice Latte zo graag eens proberen!


4. Favoriete kaars? 

Ik zit op kot, en hier is het verboden om kaarsen aan te steken in verband met brandveiligheid. Ook wanneer ik thuis ben steek ik niet vaak een kaars aan. Wel heb ik zo'n waxbrandertje waar je bovenin enkele blokjes geurwax in legt en ze laat smelten met een theelichtje beneden. Hier kies ik vaak voor meer kruidige geuren (is er nog iemand zo dol op de geur van kaneel?).

5. Favoriete accessoire? 

Mijn favoriete accessoire (voor de herfst, maar eigenlijk het hele jaar door), is mijn horloge van Michael Kors. Dit was een cadeautje van mijn ouders voor mijn 18de verjaardag. Ik draag deze horloge zo goed als elke dag omdat hij zo mooi is. Afgezien van mijn horloge, vind ik het altijd wel leuk een warme sjaal aan te hebben: mooi gekleed zijn + comfort!


6. Spookhuis, spookrit of spookdoolhof? 

Ik ben niet zo'n fan van alles wat met enge dingen te maken heeft. Ik kijk niet graag horrorfilms en Halloween vieren wij ook niet echt. Als ik echt moet kiezen tussen de drie, zou ik voor een spookhuis gaan. In een doolhof kan je namelijk moeilijk weg (het is nu eenmaal een doolhof), en ook een ritje met een bus kan je moeilijk stoppen. Oplossing is dus het spookhuis, hier kan je snel naar de uitgang rennen.

7. Favoriete halloweenfilm? 

Zoals hierboven al gezegd, kijk ik niet graag naar horrorfilms, of welke enge film dan ook. Zelfs op Halloween zou ik eerder kiezen voor een goede chickflick of een drama.


8. Favoriete halloweensnoep? 

Het is niet specifiek snoep voor Halloween, maar met chocolade mag je altijd naar me toe komen. Of Doritos voor de dagen dat ik liever een hartig smaakje wil.


9. Hoe ga je verkleed voor Halloween? 


Wij vieren Halloween niet echt dus gaan we ook niet verkleed naar één of ander Halloweenfeestje. Vorig jaar ging ik met vriendinnen naar een Halloween TD in Leuven, en daarvoor had ik van die kattenoortjes gekocht om toch een beetje in het plaatje te passen.

10. Wat vind je het leukste aan de herfst? 

Het leukste aan de herfst is ongetwijfeld de mode. In september al begint Fashion Month, vier weken vol mode. Dan spendeer ik een groot deel van mijn tijd aan het lezen van blogs en het bekijken van street style foto's als inspiratie. Verder vind ik ook dat herfstoutfits de mooiste outfits zijn. De stofjes zijn lekker comfortabel, sjaals komen terug boven en de make-up looks zijn ook zo mooi.

Wil jij ook de I ♥ Fall Tag invullen? Laat een linkje achter in de reacties! 

You Might Also Like

1 reacties

  1. can't wait to start dressing for fall and you can't beat a starbucks frappuccino :)

    danielle | avec danielle

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts