H&M X BALMAIN: DE EERSTE CAMPAGNEBEELDEN

17:44


Courtesy of H&M

Balmain is hét merk voor de powervrouw. De strakke lijnen, grote schouders en getailleerde silhoutten zien we vaak terugkomen op de ultieme powervrouwen van het moment: de Kardashians. Van hun hele leven vol glitter, glamour en de nodige dosis drama, ben ik niet zo'n fan, maar op hun kledingstijl kan niet veel aangemerkt worden. Dat deze powervrouwen vaak in één zin genoemd worden met Balmain, is alleen maar goede publiciteit voor het merk. Ook H&M merkte dit op, en ging net zoals met andere bekende ontwerpers, de samenwerking aan met Balmain. Ik toon jullie de eerste campagnebeelden van deze boeiende samenwerking!

Wat meteen opvalt is dat één van de powervrouwen van de Kardashians ook in de campagnebeelden te zien is. Kendall Jenner, ondertussen uitgegroeid tot gerespecteerd model, is zij aan zij te zien met beste vriendin Gigi Hadid (nog zo'n topmodel van het moment) en de bloedmooie Jourdan Dunn. Er zal ook een menswear collectie verkrijgbaar zijn. Natuurlijk moeten we onze poweroutfit afwerken met Balmain-accessoires, die we ook bij H&M zullen vinden.


Courtesy of H&M

Courtesy of H&M

Courtesy of H&M

Courtesy of H&M

De collectie lijkt veelbelovend. Gigi, Jourdan en Kendall hebben zelf ook al de collectie gepromoot door enkele stukken te dragen naar grote events. Wat meteen opvalt is dat de collectie, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de collectie met Alexander Wang, recht uit de hoofdlijn van Balmain lijkt te komen. We zien dezelfde stijl terugkomen (korte, getailleerde jurkjes met opvallend lage of hoge halslijn), hetzelfde kleurenpatroon en dezelfde embellishments zoals de iconische gouden borduursels, parels en glitters.

Courtesy of Michael Stewart & Jason Merritt

De H&M X Balmain collectie wordt gepromoot op sociale media met #HMBalmaination. Vanaf 5 november zal de langverwachte collectie wereldwijd te koop zijn in geselecteerde winkels en online in de H&M webstore. 

Ga jij een H&M X Balmain stuk proberen te bemachtigen? 
You Might Also Like

1 reacties

Mijn foto

Since 1996. Belgian girl, passionate about fashion, beauty and writing, which resulted in me creating this blog about everything that I like. Enjoy!

Popular Posts