RECHT VAN DE STRAAT: BOMBERJACKETS

09:23

Ze werden overal gespot tijdens de modeweken voor de lentecollecties van 2016: de bomberjackets. Menig street style ster koos voor dit stoere, luchtige jasje om haar outfit af te werken. En waarom ze net voor dit jasje kozen, is heel begrijpelijk: ze zijn gemaakt uit lichte stofjes, maar zijn toch nog comfortabel warm. Bovendien kan je ze door het eenvoudige model over elke outfit heen gooien en er nog goed uitzien ook, wat ook de stijl van de outfit is. Een veelzijdig jasje dus, dat bomberjacket. In deze blogpost laat ik jullie de beste street style looks zien, en ook enkele shoppingsuggesties zodat je ze meteen zelf in huis kan halen! 


(Photo sources: Harper's Bazaar, Popsugar, Stockholm Streetstyle, Stylecaster, Vogue) 

Uit bovenstaande voorbeelden blijkt dat het jasje heel veelzijdig is. Gooi het over een jeans en t-shirt outfit heen en you're ready to go'. Je outfit heeft dan niet veel meer nodig, enkel het jasje is voldoende om hem af te werken. Het kakigroene jasje is de perfecte variant om neutraal te blijven, maar toch net iets opvallender uit de hoek te komen dan wanneer je zwart zou dragen. Wil je helemaal opvallen, kies dan voor een bomberjacket in een knallend kleurtje. Veel ontwerpers kiezen er zelfs voor speciaal borduurwerk of appliqués op hun jasjes aan te brengen om ze die unieke touch te geven. Dit soort bomberjackets heeft het mooiste effect als je ze toned-down op een jeans draagt. Echte durvers kunnen eens kiezen voor een oversized bomberjacket om hun outfit nog meer in verf te zetten. Wanneer je zo'n jasje draagt, zullen de lenzen van de street style fotografen allemaal op jou gericht zijn. Zelfs wanneer je je classy stijltje wil behouden, kan je een bomberjack over je outfit dragen. Kies voor een aansluitend model in een neutrale kleur zodat het jasje niet je hele outfit gaat overmeesteren. 

Hier beneden heb ik enkele van mijn favorietjes verzameld, die je momenteel allemaal online kan kopen! 

Wat vind jij van de bomberjacket trend? Zou jij er eentje kopen? 

You Might Also Like

0 reacties

Mijn foto

Since 1996. Belgian girl, passionate about fashion, beauty and writing, which resulted in me creating this blog about everything that I like. Enjoy!

Popular Posts