WAT DRAAG JE TIJDENS DE FEESTDAGEN?

19:11


De feestdagen komen eraan, en de vraag die door menig vrouwenhoofd spookt, is dan: "Wat moet ik dragen naar al die feestjes?". Voor een blokkende student is het eenvoudig: je gaat naar zo weinig mogelijk feestjes en kiest dus maximum twee outfits. Voor iedereen die niet moet blokken, is dit vraagstuk echter vaak moeilijk op te lossen. Vandaar geef ik jullie wat outfit inspiratie waardoor je die uren voor de spiegel al zeker kan halveren.


Ahh, familiefeesten. De tijd van het jaar waar er gepraat wordt over hoe je wel niet gegroeid bent (ook al ben je al jaren even groot), waar ouders bij de familieleden gaan opscheppen over de examenresultaten van hun kinderen en waar te zatte nonkels de feestvreugde minimaliseren tot een veel lager peil dan het oorspronkelijke. Om hier tegen opgewassen te zijn, is een echte poweroutfit van groot belang. Met een eenvoudig jurkje kan je zeker niets mis doen, en met statement accessoires zie je er toch net wat feestelijker uit.


Voor een avondje uit met vrienden is een little black dress het perfecte kledingstuk. Het past zowel binnen het idee van een fancy club als een danscafé. Het bovenstaande jurkje komt uit de collectie van Kendall en Kylie Jenner voor Topshop. De cut-out vooraan maakt het kleedje net wat specialer. Om het 'past binnen alles'-idee door te trekken, is het best om voor zwarte pumps te kiezen, die bovendien niet té hoog zijn. Na een avondje dansen zullen je voetjes je dankbaar zijn. Om het toch wat spannender te maken, is een speciale clutch altijd een goed accessoire.


Voor een gezellige girlsnight met je vriendinnen, moet het allemaal niet zo fancy zijn als dat je een avondje naar de discotheek zou gaan. Een eenvoudige zwarte romper is al comfortabeler dan een jurkje, en kan ook voor veel verschillende gelegenheden. Om je voetjes ook wat comfort te gunnen, is het aangeraden om ofwel voor platte schoenen te kiezen, of een bredere hak te dragen. De botjes in bovenstaande foto zijn een perfect voorbeeld van elegantie met brede hak. Daarbij is een mooie, minimalistische clutch een perfecte afwerking voor je look.


Voor een feestje op het werk, moet het allemaal ietsje meer toned down zijn. Je gaat immers niet dansen in de club. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je er niet fancy uit mag zien. Een mooie jumpsuit is hier het perfecte bewijs van. Office appropriate, maar toch ziet hij er nog heel interessant uit. Zwarte enkellaarsjes zijn perfect om een hele avond comfortabel recht te kunnen staan. En om toch nog een statement te maken, is een speciale clutch het perfecte accessoire.

Wat ga jij dragen tijdens de feestdagen? 


You Might Also Like

0 reacties

Mijn foto

Since 1996. Belgian girl, passionate about fashion, beauty and writing, which resulted in me creating this blog about everything that I like. Enjoy!

Popular Posts